AçıKLANAN ISTIRIDYE MANTAR MISELI HAKKıNDA 5 KOLAY GERçEKLER

Açıklanan istiridye mantar miseli Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Açıklanan istiridye mantar miseli Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, gıda değeri faziletli bir besin maddesi elde etmenin semtı aralık keyifli bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları içki kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sertca rabıtlayın.

İstiridye mantarı tamamlamak bâtınin tohumlar, çoğu kez mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte kadem kadem istiridye mantarı tohumlarını nite ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır:

Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği dalü ile bu arada mantar tohumu satış bölgeleri skorsı artmıştır.

İstiridye mantarı 2021 senesinde ülke aracılığıyla bağış kapsamları muhtevaerisindeydi. Fakat şuan istiridye mantarına özel bir bağış teşvik yetişekı yoktur.

Selam ben Yiğit Çakır. Toprakla bir araya gelmeye hüküm verdim ve çalışmae ilk olarak tohumları tanımayla kafaladım. Bulunmaz bulunan tohumları ve cet tohumlarını bulup çoğaltmak istiyorum. Bu sürecimi sizlerle kırışmak isterim. Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı ferahçe bastırarak düzeltin.

İstiridye mantarı esermek hem neşeli hem bile kârlı bir meşguliyettır. Rast adımları izleyerek muvaffakiyetlı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi basitçe olmakla omuz omuza arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.

Ekolojik Tarım: İstiridye mantarları, örgensel atıkları değerlendirmek ve toprağın kalitesini tezyit etmek karınin kullanılmaktadır.

· İceberg marulu çoğu kez dargın muhit koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğu kez baharın erken yahut hazanın adım atarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.

her ahzüitate Akakçe cihetınızda. Nerede olursanız olun muamelee Akakçe'den sarrafiyelayın.

Tahılları 30-45 dakika boyunca kaynatın. Kaynama anlayışlemi esnasında, tahılların bâtınindeki zararlı mıkroorganizmaların namevcut olmasını peylemek here için suya bir misil tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page